2. plads ved Rotax VM til Christian Sørensen

Dino køreren Christian Sørensen vandt en billet til Rotax VM i den danske DD2 klasse. I finalen den 22. oktober kvitterede Christian for billetten ved at blive samlet nr. 2 ud af de 72 deltagere i DD2 klassen.

umbraco.MacroEngines.PropertyResult

Her er Christian Sørensen (t.v.) og Marc Dueholm, som vandt de to danske billetter til Rotax VM i DD2 klassen.

360 deltagere fra 50 forskellige nationer

Rotax Grand Final - VM for Rotax klasserne - blev kørt i Sarno i Syditalien, med 360 deltagere fra 50 forskellige nationer. Løbet starter med registrering weekenden før finalerne skal køres. Søndag går med klargøring af gokarter, hvorefter der er træninger både mandag og tirsdag.

Om onsdagen køres der kvalifikation, og så torsdag starter de indledende heats endelig. Efter 3 indledende heats deles hele feltet i to prefinaler, hvor der startes efter de point, der er hentet i de indledende heats. Fra hver af de to prefinaler går de 17 bedste videre til den endelige finale.

Christian Sørensen var konstant i toppen gennem den lange uge

Christian startede med en 4. plads i tidtagningen. Efter de indledende heats havde han kørt sig frem til en 2. plads. En 2. plads blev det også til i prefinalen, og dermed et godt udgangspunkt for finalen.

I finalen kørte Christian et rigtig flot og klogt løb - og var meget tæt på at kunne snuppe sejren. Fra starten af heatet tog sidste års finalevinder - ungarske Ferenc Kanscar - føringen, skarpt forfulgt af Christian. Christian var en smule hurtigere end ungareren, men undlod at kæmpe med ham i starten, hvilket gjorde at de to kunne få et klart forspring til forfølgerne.

På de sidste omgange af løbet satte Christian så alt ind på at lave den afgørende overhaling, og lige til sidste sving var der stor spænding om udfaldet.

Det lykkedes ikke Christian at komme forbi, og han måtte stille sig tilfreds med den rigtig flotte 2. plads.

DINO og hele teamet fra Kiel Kart ønsker stort tillykke til Christian og hans team med den flotte præstation!

Teamkielkart720 

 


© Dino A/S | CVR: 19372731 | Nørgaardsvej 3, 8963 Auning - Danmark | Tlf.: +45 64 41 11 11 | info@dino.dk | Sitemap