Kiel Kart og de danske Dino kørere leverer flotte resultater

Næstsidste og sidste afdeling af årets Rotax Max Challenge blev kørt i hhv. Vojens og Ikast. I begge afdelinger var der pokaler med hjem til Kiel Kart kørerne, og efter den flotte slutspurt er Christian Sørensen og Michael Bærensen blevet udtaget til at deltage i Rotax Grand Finals i Portugal.

umbraco.MacroEngines.PropertyResult

Christian Sørensen på en samlet 2. plads i DD2 klassen

Christian Sørensen skiftede fra Rotax Senior til DD2 i år, og deltog ikke i første afdeling af Rotax Max Challenge i Ikast. Siden har han haft hurtig fremgang i klassen. En finalesejr i Thy, og efterfølgende 2. pladser i både Korsør, Vojens og Ikast.

Den flotte indsats er nu belønnet med et wild-card til deltagelse i Rotax Grand Finals i Portugal, sammen med vinderen af DD2 klassen, Birel Art køreren Mads R. Thomsen.

 

Michael Bærensen også udtaget til Portugal med en 3. plads i DD2 Master klassen

Både Michael Bærensen og Jesper V. Christensen har været stabile i toppen af DD2 Master klassen hele året. Michael endte på 3. pladsen, 7 point foran Jesper på 4. pladsen i den samlede Rotax Max Challenge stilling. Dermed var det også Michael, der blev belønnet med Wild-card til Grand Finals i Portugal.

 

Nicolaj Christensen og Martin Buch Bertelsen nr. 4 og 6 i DD2 klassen

Både Nicolaj og Martin har også gjort det rigtig godt i DD2 klassen hele året - Nicolaj med en 2. plads i Thy som bedste resultat, og Martin med 3 4. pladser.

Kiel Kart kørere på 3 ud af de 6 første pladser i DD2 og 2 af de 4 bedste i DD2 Master klassen, må siges at være et flot resultat. Det bliver spændende at følge Christian og Michael i Portugal.

 

Theis Kroot og Line Sønderskov samlet nr. 4 og 6 i Rotax Super Senior - Line som vinder af Ladies Cup

Theis rykkede op fra Senior til Super Senior i år, mens Line rykkede op fra Junior til Super Senior, så det var svært at forudse, hvordan de ville klare sig i konkurrencen. Alt i alt må resultaterne siges at være tilfredsstillende.

 

Frederik Fleck med i toppen af Rotax Junior klassen

Det samlede resultat i Rotax Junior klassen er endnu ikke tilgængeligt på drmc.dk, men det ligger dog fast at Frederik Fleck ligger omkring en samlet 6. plads i klassen. Junior klassen har været den største klasse i Max Challenge mesterskabet i 2015, og konkurrencen har været rigtig hård, så stor ros til Frederik, der sluttede som bedste Junior kører fra Kiel Kart.

 

Lucas Daugaard på en samlet 3. plads i DM for Rotax Mini

Rotax Mini klassen har været næsten ligeså stor, og mindst ligeså hård som Rotax Junior klassen i 2015. Lucas kørt rigtig stabilt hele sæsonen, og kan være supertilfreds med den flotte 3. plads i det samlede DM.

I Mini klassen har der gennem hele sæsonen været hele 10 Dino kørere til start, og der er fra alle kørernes side blevet fightet rigtig godt gennem hele sæsonen, så det bliver spændende at følge udviklingen hos de unge kørere i den kommende sæson.

 

Hele 5 Dino kørere i top 10 i DM for Rotax Micro

Gunnar Clausen, Rasmus Vendelbo, Niclas Simonsen, Marcus B. Topp og Lucas Mark blev hhv. nr. 4, 5, 6, 8 og 10 i det samlede DM for Rotax Micro. Så også i den yngste generation af Dino kørere ser det lovende ud for de kommende sæsoner.

DM stillingerne for de øvrige klasser er ikke offentliggjort endnu.

Alle resultater kan ses på drmc.dk - efterhånden som de offentliggøres.

 

 


© Dino A/S | CVR: 19372731 | Nørgaardsvej 3, 8963 Auning - Danmark | Tlf.: +45 64 41 11 11 | info@dino.dk | Sitemap