Flot start på 2015 sæsonen

DINO kørerne i både Danmark og udlandet har fået en god start på 2015 sæsonen. Allerede efter de første løb er der kommet adskillige pokaler i hus til DINO kørere.

umbraco.MacroEngines.PropertyResult

På billedet er det Jonas Hansen i KZ2, som tog en 2. plads og en 3. plads i de først to afdelinger af Dansk Super Kart 2015, som blev kørt i København.

DINO kørerne sætter sit præg på både Rotax og CIK klasserne

Jonas Hansen i KZ2 er skiftet til DINO i år, hvor han er en del af det nye internationale DINO fabriksteam. Her skal han deltage i Tysk Mesterskab (DKM) sammen med hollandske Finn Kooyman, der også stiller op i KZ2, samt Kaj Schubert i KF Junior. Fabriksteamet består desuden af finske Henri Kokko og Nikolaj Rasmussen, som deltager i EM og VM for KZ og KZ2.

Den danske Dino forhandler Kiel Kart stiller som sædvanlig op med et stort antal kørere til Rotax Max Challenge løbene, hvor adskillige kørere også har været med til både at præge begivenhederne og tage pokaler hjem i årets første løb.

Nikolajchristensen Dd2 720 

På billedet er DD2 køreren Nicolaj Christensen, som har hentet 3. pladser hjem ved både første og anden afdeling af Rotax Max Challenge.

JN Motorsport ved Jacob Nørtoft stiller op med Dino kørere til både Dansk Super Kart og Sjællands Mesterskaberne for Cadett Junior og KF Junior. Her var bl.a. Carl-Anton Gerner Larsen i Cadett Junior, samt Mads Damlund og Carl Christian Langetoft i KF Junior med helt fremme i feltet.

Cadett Junior Start720

På billedet ovenfor starter Carl-Anton Gerner Larsen (148) søndagens finale i Cadett Junior fra en 2. plads. Han sluttede som nr. 3 både lørdag og søndag. Der var et supertæt race i Cadett Junior, og Carl-Anton var i flere perioder helt i front.

Madsdamlund 720

Her er Mads Damlund, som kørte en 3. plads hjem i KF Junior ved 2. afdeling af Dansk Super Kart i København - iøvrigt efter en flot kørsel fra en startplacering som nr. 10.

 


© Dino A/S | CVR: 19372731 | Nørgaardsvej 3, 8963 Auning - Danmark | Tlf.: +45 64 41 11 11 | info@dino.dk | Sitemap