JN Motorsport skifter til DINO i 2015

Jacob Nørtoft og JN Motorsport har indgået aftale med DINO om levering af karter til teamets kørere i DASU klasserne i 2015. JN Motorsport stiller op ved de fleste danske DASU løb, samt evt. få udvalgte internationale løb.

umbraco.MacroEngines.PropertyResult

Jacob Nørtoft har de seneste sæsoner drevet teamet JN Motorsport, med support af kørere i bl.a.  Cadett Junior og KF Junior. Teamet har deltaget i både Dansk Super Kart, Sjællands Mesterskabet og en række andre DASU løb.

I 2015 sæsonen fortsætter teamet med support af kørere i DASU klasserne, men nu med gokarter fra DINO i stedet for Kosmic

"Jeg har lagt mærke til den meget positive udvikling, som DINO har gennemgået de seneste 3 år, hvor de for alvor har fået konkurrencedygtigt matriel til alle klasser" fortæller Jacob Nørtoft om baggrunden for det nye samarbejde med DINO. 

"DINO har en lang historie som en af de første gokartproducenter i verden. Deres samarbejde med CRG om udvikling og produktion af chassiserne betyder at vi som et lille dansk team både får glæde af et stort internationalt udviklingsarbejde, og samtidig fordelen af at samarbejde direkte med en dansk fabrik, som har et stort lager af reservedele og en god kundeservice. Det har betydet meget for vores valg af DINO som samarbejdspartner," fortsætter Jacob Nørtoft.

Torben Henriksen fra DINO glæder sig til det kommende samarbejde med JN Motorsport

Torben Henriksen fortæller om baggrunden for samarbejdet: "Vi har længe haft et ønske om at være mere tilstede ved både Dansk Super Kart og de andre danske DASU løb. I 2014 etablerede vi et nyt samarbejde med Team Viadukten, som er tilstede ved de fleste DASU løb på Sjælland. Med samarbejdet med JN Motorsport vil vi nu også have et team på banen ved alle løb i Dansk Super Kart serien.

Jacob Nørtoft har som kører stor erfaring fra allerhøjeste internationale niveau, så vi var rigtig glade for at Jacob henvendte sig til os. Jeg synes, vi har fået lavet en god samarbejdsaftale, der giver nogle attraktive muligheder for både Jacob og kørerne i hans team". 

Om Jacob Nørtoft

Jacob er med sine 21 år en af de yngste teamchefer i dansk gokart. Han startede selv sin gokartkarierre som 7-årig, og da der dengang ikke kunne køres race i Danmark når man var under 10 år, så deltog Jacob i det belgiske mesterskab for Cadett Mini klassen de første år.

Han fortsatte op gennem juniorklasserne med konstant at være med i den forreste del af feltet, og en stor samling pokaler til følge.

I 2010 havde han sin bedste gokart sæson, hvor han bl.a. vandt det engelske mesterskab i KF2, vandt Trofeo Margutti i KF2 og samlet nr. 3 i WSK Euro serien for KF2. 

I 2011 og 2012 deltog han i en række Formel Ford og Formel Renault løb, og blev i 2011 også nr. 2 i DM for Formel Ford. I 2013 besluttede han sig for at indstille den svære jagt på sponsorer til finansiering af en formel karierre, og valgte i stedet at etablere gokart team, og fokusere på sin uddannelse.

 

Torben -og -jacob 640

Jacob Nørtoft og Torben Henriksen giver hånd på et godt samarbejde i den kommende sæson.

 

JN Motorsport er nu i gang med forhandlingerne med deres kørere - og der er stadig mulighed for en plads i teamet

Som altid i gokartsporten, så bruges vinteren til at planlægge den kommende sæson. Lige nu er der derfor også forhandlinger i gang med kørerne i JN Motorsport om planerne for den kommende sæson. Jacob forventer at have mellem 6 og 8 kørere til de fleste løb, og hører stadig gerne fra kørere som er interesseret i samarbejde.

Kontakt Jacob på jacobnortoft@hotmail.com eller 42 65 10 12, hvis du er interesseret i samarbejde i 2015.

- der vil blive flere testmuligheder henover vinteren, og selvfølgelig også mulighed for at deltage  DINOs Racecamp i Italien i uge 7.

 


© Dino A/S | CVR: 19372731 | Nørgaardsvej 3, 8963 Auning - Danmark | Tlf.: +45 64 41 11 11 | info@dino.dk | Sitemap