Montering

DANSK PRODUCERET SIDEN 1958

Grundlaget for DINO A/S blev lagt i 1958, da den første DINO kart så dagens lys.  Dette var startskuddet til DINO's rivende udvikling og dannede grundlaget for den store know-how, som DINO råder over i dag. Denne know-how er i fuld udstrækning overført til de mange modeller af race, hobby- og udlejningskarter, der siden er kommet til.

Hele produktionen af DINO udlejningskarter sker på den moderne fabrik i Auning på Djursland. 

Fra fabrikken i Auning leveres også racerkarter og reservedele til DINO forhandlere over hele verden. Den løbende udvikling og produktion af DINO racer karterne foregår i tæt samarbejde med italienske CRG.

 
Kvalitet, højt serviceniveau og udstrakt brug af højteknologi er elementer, som hos DINO har topprioritering, og som vi til stadighed gør vort bedste for at leve op til.

Når det gælder teknologiske fremskidt og opfindelser, er DINO blandt de absolut førende kartproducenter i verden. Evnen og viljen til innovation er en integreret del af DINO's produkt-program.
 
I kombination med modet og lysten til at gå egne veje skaber det grobund for en mængde større og mindre teknologiske revolutioner. Nogle af dem introduceres først på vores racerkarter og efter et vist testforløb er de klar til leisurekarterne, og dermed får hele spektret af modeller glæde af dem.


>> Læs mere om vores gokarter til racing her

>> Læs mere om vores gokarter til udlejningsbaner her

Svejsning


© Dino A/S | CVR: 19372731 | Nørgaardsvej 3, 8963 Auning - Danmark | Tlf.: +45 64 41 11 11 | info@dino.dk | Sitemap